Ons btw-nummer vindt
u op onze facturen.

Onder de 18 geen alcohol                sinds 1981 

 handelsregister: 20042022 

leveringsvoorwaarden


De prijzen zijn vermeld in euro's, inclusief Nederlandse btw (wijn: 21 %) en accijnzen, per fles van 0,75 l, tenzij een andere maat is vermeld. Als importeur leveren wij in principe per doos (6 flessen) per soort. Wijnen boven de € 10 leveren wij ook per fles, bij samenstelling van een doos van 6 'losse' flessen. 

Volgens wettelijke bepalingen mogen wij uitsluitend wijn afleveren aan personen van 18 jaar en ouder en zijn wij verplicht de leeftijd zo nodig te verifiëren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs.

Betaling vooraf (via iDEAL of rechtstreeks). Voor vaste afnemers kunnen wij van deze conditie afwijken. Voor bedrijven en instellingen op aanvraag. Wij behouden ons echter te allen tijde het recht voor om betaling vooraf te verlangen. De prijzen zijn feitelijk berekend op betaling via iDEAL of contant.

vanaf € 190 wordt een bestelling zonder bijkomende kosten bij u bezorgd, binnen Nederland (vasteland).

Bij kleinere bestellingen moeten wij een kleine bijdrage in de (hoge) bezorgkosten berekenen:

Voor bestellingen beneden € 60 berekenen wij de bezorgkosten grotendeels of geheel door.
van € 60 tot € 100: €  9,-
van € 100 tot € 140: €  7,-
van € 140 tot € 190: €  4,-

Alleen binnen de (uitgestrekte) gemeente Moerdijk (N.-B.) bezorgen wij zelf en berekenen wij bij een bestelling vanaf  € 49,- geen bezorgkosten.

Wijnen beneden de € 10 per fles worden in principe alleen per doos van 6 flessen geleverd. Wijnen boven de € 10 per fles kunnen ook per fles worden besteld, mits een doos van 3 tot 6 losse flessen van diverse wijnen wordt samengesteld. Voor het ompakken gebruiken wij één doosmaat voor 6 flessen, i.v.m. het vervoer.

Voor zover er al kortingen worden verleend, gelden deze nooit op aanbiedingen, verzendkosten en verpakkingen.
Eventuele 'introductiekortingen' voor een eerste bestelling zijn geldig twee maanden na verspreiding van de folder.
Kortingen zijn niet te combineren. 

Cadeauverpakkingen kunnen in principe alleen in combinatie met (een overeenkomstig aantal flessen) wijn worden besteld.

Voor uw vragen en bijzondere wensen: info at kwaliteitswijn.nl

Afhalen kan alleen op afspraak. Betaling bij afhalen uitsluitend contant (tenzij anders is overeengekomen), geen PIN-betaling (wij hebben geen winkelverkoop).

Bij meer dan 96 flessen (bijvoorbeeld voor wijnclubs, met aflevering op één adres) prijzen op aanvraag: info at kwaliteitswijn.nl

Voor horeca prijzen op aanvraag: info at kwaliteitswijn.nl

Mede gezien onze afhankelijkheid van de voorraden bij de producenten en andere leveranciers en de aanleveringstijden bij internationaal transport (bij voorbeeld vertraging door weersomstandigheden, stakingen, blokkades of acties van overheden) en het vermijden van extreme temperaturen voor transport, zijn alle aanbiedingen noodzakelijkerwijs vrijblijvend.

Onze vaste koeriersdienst zal de bestelling doorgaans binnen enkele werkdagen bezorgen. Omdat bezorging door hen op route gepland wordt, kunnen wij niet vooraf dag of tijd van bezorging opgeven.

Wij vragen u om een alternatief bezorgadres (bijvoorbeeld buren) op te geven voor het geval u niet thuis zou zijn. Een mobiel nummer kan bovendien ook heel nuttig zijn (soms blijken die buren ook niet thuis).

Wij kunnen onze vervoerder desgewenst vragen om vooraf telefonisch de geplande datum en het dagdeel aan u door te geven. 

In verband met de - o.i. terecht veel bekritiseerde - wettelijke bepalingen t.a.v. 'bedenktijd':

De 'bedenktijd' is beperkt tot 14 dagen en de kosten voor terugzending komen voor rekening van de koper / besteller.
Wie van deze wettelijke voorwaarde gebruik wil maken, kan eenvoudig per e-mail contact opnemen: info at kwaliteitswijn.nl

Eventuele klachten over de kwaltiteit staan uiteraard buiten de procedure voor de 'bedenktijd'. Wijn is een natuurlijk product waarvan de ontwikkeling niet altijd geheel te voorspellen is. Bij klachten zullen wij altijd proberen tot een voor de koper aanvaardbare oplossing te komen.